HörnSymbol kassanInte inloggad› Du är inte inloggad, klicka här!Symbol kassanDin varukorg är tom› Till kassan › Till offert
Logo - Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren
 Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren

Rotary SPO45E-EH2

4,5 ton - hydraulisk - 4170 mm hög

Bild: 25-1223151867.jpg
Art nr: SPO45E-EH2 
Lagerstatus: Beställningsvara
 
Skicka fråga till oss om produkt!Tipsa vän om produkt!Öppna utskriftsvänligt fönster för utskrift!

Tvåpelarlyftar

Val av storlek/kapacitet

När man ska välja storlek på en tvåpelarlyft rekommenderar vi att man börjar med att fundera på vilka typer av bilar (personbilar, transportbilar, suvar, pickuper) som man har behov att lyfta, inte bara hur mycket de väger.

Bilar med ram och bilar med självbärande kaross ställer olika krav på lyften.
En större rambil kräver långa lyftarmar runt om på lyften för att nå till lyftpunkterna, ett bra exempel på en sådan symmetrisk lyft är Rotary SPO45E, eller OMA 513L om man har tyngre fordon. För personbilar med självbärande kaross, med lyftpunkterna vid trösklarna, kan det vara en fördel med kortare lyftarmar framtill på lyften och långa armar bak (kallas Asymmetrisk). Då kommer bilen att förskjutas längre bakåt på lyften och man kan öppna framdörrarna på ett bra sätt bakom pelarna.

Om man behöver kunna klara alla slags fordon är en symmetrisk lyft av typen Rotary SPO45 perfekt, men det är viktigt att lyften är minst 290 cm bred invändigt, för att det inte ska bli trångt att öppna dörrarna på personbilar.

Ska man däremot mestadels jobba med personbilar är en asymmetrisk lyft av typen Hofmann MTF 3000 eller Rotary SPOA3.5T det bästa valet.

Rotary 4-delars extrahög förhöjningssats

Beställningsvara

Rotary 8-delars förhöjningssats

Beställningsvara

Rotary U-sadelsats

Beställningsvara
 
© 2008 - 2024 Tool Trade AB, Veda 115 86295 Njurunda, 060 - 15 14 16.
› Denna webbplats använder Cookies