HörnSymbol kassanInte inloggad› Du är inte inloggad, klicka här!Symbol kassanDin varukorg är tom› Till kassan › Till offert
Logo - Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren
 Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren

Belysningssats LED

För fyrpelarlyftar - med hela 4x2880 lumen(!) NYHET

Bild: 345-1426172346.jpg
5.000:-
Art nr: LL40LED-4 
Lagerstatus: Normalt lagervara
Antal: 
 
Skicka fråga till oss om produkt!Tipsa vän om produkt!Öppna utskriftsvänligt fönster för utskrift!
LED-armaturer med rektangulärt skyddsrör i slagtålig polykarbonat. Senaste generationen högeffekts 5730 LED ger mycket bra ljus under bilen, hela 2880 lumen ljusflöde per armatur med 40W effektförbrukning.

Fokus vid utvecklingen har varit bästa ljusmängd och ljuskvalitet, jämfört med lysrör har man kunnat fördubbla ljuset utan att öka energiförbrukningen samtidigt som livslängden för LED är mycket bättre.

För att ge bästa ljuskvalitet är skyddsrören i frostat glas vilket reducerar bländningsfenomenet som annars alltid uppstår med klarglas. LED-ljuskällorna har en färgtemperatur på 3000k vilket ger ett för ögat naturligare ljus; utan den blåaktiga kalla egenskapen man ofta förknippar med LED.

  • Endast 40 x 40 mm mått på skyddsrören vilket gör att armaturerna får plats på många olika slags lyftar, även där det är ont om plats invändigt.

  • Total längd/armatur är 1500 mm vilket gör att de passar i stort sett alla lyftar. Eftersom LEDarna sitter jämnt fördelade över hela längden motsvarar detta samma spridning i längsled som man får från ett 58W traditionellt lysrör med 2040 mm armatur, medan de tar mycket mindre plats

  • Kapslingsklass IP65 gör att armaturerna är godkända för användning i verkstadsmiljöer.

  • Satsen består av 4 st armaturer, fästbyglar, 10 meter anslutningskabel och 2 m kabelkanal.

  • Inkoppling sker direkt till 220V matning, man slipper alltså separat transformator som annars är vanligt i samband med LED (och som måste placeras någonstans). Varje armatur har sin egen inbyggda omvandlare vilket ger möjlighet till löpande serieinkoppling. Tre armaturer är förberedda med genomgående anslutningar för inkoppling i serie medan den fjärde och avslutande har bara en ingång.
 
© 2008 - 2019 Tool Trade AB, Granmodalsgatan 29, 852 38 Sundsvall, 060 - 15 14 16.
› Denna webbplats använder Cookies