HörnSymbol kassanInte inloggad› Du är inte inloggad, klicka här!Symbol kassanDin varukorg är tom› Till kassan › Till offert
Logo - Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren
 Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren

Brett utbud av hjulinställningsutrustning från Hofmann

I vårt modellprogram från Hofmann finns modeller som passar alla behov. När det gäller hjulinställning är det extra viktigt att välja ett välkänt och respekterat märke, eftersom man måste kunna lita på att det kommer att finnas till exempel fordonsuppdateringar att få tag på under lång tid framåt. Hofmann har en egen avdelning som samlar in specifikationer från fordonstillverkarna, och informationen uppdateras flera gånger om året.

  • 3D-hjulinställningsmaskinerna i 6- och 7-serien arbetar med kamerateknologi och måltavlor som monteras på alla fyra hjulen. Detta är en teknik som är snabbare att använda jämfört med CCD eller PRISM, tack vare att man har ersatt den traditionella skevhetskompenseringen med att rulla bilen, vilket går mycket fortare. Detta ger möjlighet att göra fler bilar per dag och öka intäkterna. Dessutom är underhållskostnaderna lägre tack vare att mättekniken sitter skyddad i kamerabalken/pelarna framför bilen, och risken att skada elektroniska hjulgivare elimineras.
    Geoliner 3D-maskiner har den högsta möjliga mätnoggrannheten tack vare att hjulvinkelvärdena baseras på "äkta" 3D-mätning, istället för en plan referensyta.
 

Hofmann geoliner 650 XD

Beställningsvara

Hofmann geoliner 670 XD

Beställningsvara

Hofmann geoliner 790

Beställningsvara
 
© 2008 - 2018 Tool Trade AB, Granmodalsgatan 29, 852 38 Sundsvall, 060 - 15 14 16.
› Denna webbplats använder Cookies
Webb:bruze