HörnSymbol kassanInte inloggad› Du är inte inloggad, klicka här!Symbol kassanDin varukorg är tom› Till kassan › Till offert
Logo - Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren
 Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren
Uppdaterad
27 april 2015, 11:53
Bilder
2 st
Skriv ut
Tipsa kompis
Fotograf
Per-Fredrik Boman
27 april 2015, 11:26

Nyhet! Hofmann geodyna 7850p

Avancerad balanseringsmaskin med elektriskt driven hjullyft som automatiskt samverkar i maskinens arbete.
109
Bild:
Nu har vi fått hem denna nya maskinmodell geodyna 7850p, som för första gången har utrustats med en delvis automatiserad lyftanordning för tunga hjul. Dessutom har geodyna 7850p den senaste lasertekniken för helautomatisk inläsning av hjuldata inklusive ekerantal för viktsplit, allt för att ge maximal effektivitet i verkstadsflödet. Hanteringen av maskinens program har även förenklats tack vare ett modernt touchskärm-gränssnitt.

Tidigare har det funnits tryckluftsdrivna hjullyftanordningar för balansmaskiner som separat tillbehör men dessa har varit kompromisslösningar.

Nu har Hofmann utvecklat ett helt nytt lyftsystem till geodyna 7850p där fokus har legat på integrering med maskinen. Detta har man kunnat uppnå genom att göra lyften elektriskt driven vilket givit den nödvändiga precisionen i styrningen, plus att man slipper dra fram tryckluftsmatning.

Vad man uppnått med denna teknik är bland annat att:

- När man ställt in rätt höjd för första hjulet i en uppsättning (genom att ta lätt i styrhandtaget höjer eller sänker man med reglerbar hastighet) går lyften automatiskt till rätt höjd för resterande hjul i uppsättningen.
- När man spänner fast hjulet på axeln med automatnavet går lyften automatiskt ner till golvet.
- När man spänner lös hjulet från axeln med automatnavet går lyften automatiskt upp till hjulet igen.

Se denna länk för mer information: tooltrade.se/produ

kter.php?id=347&n1=5&n2=13&


Bild:
 
© 2008 - 2023 Tool Trade AB, Veda 115 86295 Njurunda, 060 - 15 14 16.
› Denna webbplats använder Cookies