HörnSymbol kassanInte inloggad› Du är inte inloggad, klicka här!Symbol kassanDin varukorg är tom› Till kassan › Till offert
Logo - Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren
 Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren

Bärbar chockluftare - BEAD BAZOOKA

Effektiv modell med delat munstycke - för PV & LV

Bild: 302-1352362042.jpg
2.790:-
Art nr: BB06L 
Lagerstatus: Normalt lagervara
Antal: 
 
Skicka fråga till oss om produkt!Tipsa vän om produkt!Öppna utskriftsvänligt fönster för utskrift!
Chockluftare är bra att ha när man ska pumpa hjul med slanglöst däck och det misslyckas för att det inte är tätt runt kanterna. Luften läcker bara ut och hjulet bygger inte upp tryck. Detta kan bland annat bero på att däcket har blivit ihoptryckt vid lagring.

Med chockluftarens hjälp skickar man in en kraftig luftstöt i springan mellan däcket och fälgen, samtidigt som man blåser luft genom ventilen med ett vanligt pumphandtag. Däcket kommer att "hoppa upp" mot fälgkanterna och det blir tätt nog för att pumpningen ska börja fungera.

BEAD BAZOOKA är en ny och vidareutvecklad modell som är betydligt lättare än föregångaren medan den samtidigt är lika effektiv. Nytt är även pistolgreppet med avtryckare kopplad till automatventil som gör användandet enklare och smidigare.

Tanken kan även användas som en bärbar luftpåfyllare, det medföljer en luftslang för detta ändamål (pumpklocka med manometer krävs, ingår ej).

Tack vare att den är så effektiv kan den användas för både personbilshjul och lastbilshjul

Se klipp från YouTube: www.youtube.com/watch?v=6uBJcVKLzMk

Tekniska data:

Nettovikt: 5,5 kg
Tankvolym: 6 liter
 
© 2008 - 2020 Tool Trade AB, Granmodalsgatan 29, 852 38 Sundsvall, 060 - 15 14 16.
› Denna webbplats använder Cookies