HörnSymbol kassanInte inloggad› Du är inte inloggad, klicka här!Symbol kassanDin varukorg är tom› Till kassan › Till offert
Logo - Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren
 Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren

OMA 542A

2 tons tryckluftsdriven domkraft

Bild: 1223044345.jpg
Art nr: utgått 
Lagerstatus: Utgått
 
Skicka fråga till oss om produkt!Tipsa vän om produkt!Öppna utskriftsvänligt fönster för utskrift!

om tryckluft till frihjulsdomkrafter

Dimsmörjning och filtrering
Det är viktigt att komma ihåg att frihjulsdomkrafter ska matas med tryckluft som är fri från vatten. Dessutom behövs dimsmörjolja i tryckluften för att inte livslängden ska bli förkortad.

Det bästa är att montera en luftberedningsenhet (modul med vattenavskiljare och dimsmörjare) på lämpligt ställe, gärna så nära lyften som möjligt, till exempel på motorpelaren. Om avståndet från luftbererdningsenheten till domkraften blir för långt (max. slanglängd cirka 10 m) kommer inte oljedimman att nå fram.

Detta gör man som regel i samband med att tryckluftsmatningen dras fram från verkstaden och ut till lyften. Luftberedningsenheter säljs av de flesta lokala maskinhandlare eller tryckluftsfirmor (ingår ej).

Oljan som man använder är en speciell olja som kallas dimsmörjolja, och som man kan köpa hos de flesta affärer som säljer tryckluftsverktyg eller en smörjoljehandlare. Observera att det måste vara denna specialolja, annars fungerar inte dimsmörjenheten.

Tillbehörssats V542T.9

Beställningsvara
 
© 2008 - 2024 Tool Trade AB, Veda 115 86295 Njurunda, 060 - 15 14 16.
› Denna webbplats använder Cookies